Έχουμε επιλέξει για σας τις 5 καλύτερες εξοχικές κατοικίες μας στην Ελ. Περιοχή Αμμοχώστου που είναι ακόμη διαθέσιμες για αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, ξεκούραση, χαλάρωση – ακόμη κι αν χρειάζεται να προσέξουμε φέτος λίγο περισσότερο λόγω της πανδημίας. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε έξυπνα, τόσο τον προορισμό, όσο και το κατάλυμά σας!

Η Κύπρος αποτελεί και επίσημα έναν από τους ασφαλέστερους προορισμούς αυτού του καλοκαιριού – και μια εξοχική κατοικία αποτελεί την τέλεια επιλογή για απολαυστικές και συνάμα απολύτως ασφαλείς διακοπές, συνδυάζοντας άνεση, πολυτέλεια, απίστευτη θέα και η δυνατότητα πλήρους απομόνωσης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον!

Παρακάτω, έχουμε επιλέξει για σας τις 5 καλύτερες εξοχικές κατοικίες μας που είναι ακόμη διαθέσιμες για αυτό το καλοκαίρι! Ποια από αυτές σας κάνει… «κλικ»;

ME16

1. ME16 – 4 Υπνοδωμάτια, Πρωταράς

Απολαύστε μεθυστική θέα στα σαγηνευτικά νερά της Μεσογείου από την υπέροχη αυτή βίλα στην καρδιά του Πρωταρά.

Δεν είναι απλά οι μοναδικές της ανέσεις, η πολυτελής της διαρρύθμιση και εξωτερική πισίνα που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε με ασφάλεια το μπάνιο σας κάτω από τον νυχτερινό ουρανό· είναι και η μοναδική της τοποθεσία: με τα πόδια, μπορείτε σε μερικά μόνο λεπτά να είστε στην υπέροχη ακτή του Πρωταρά, στα καταστήματα της πόλης, σε κάποιο εστιατόριο – και πάλι πίσω, στην ιδιωτική σας όαση χαλάρωσης και ξεκούρασης.

CR5

2. CR5 – 3 Υπνοδωμάτια, Πρωταράς

Αν λατρεύετε το μοντέρνο design η συγκεκριμένη βίλα είναι ιδανική επιλογή.

Λίγα μόλις βήματα από την παραλία, με δική της εξωτερική πισίνα, μεγάλο κήπο με χώρο BBQ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και άνετους εσωτερικούς χώρους επιπλωμένους με την τελευταία λέξη της εσωτερικής διακόσμησης, η CR5 είναι το απόλυτο καλοκαιρινό καταφύγιο για σας και την οικογένεια ή τους φίλους σας!

JV4

3. JV4 – 4 Υπνοδωμάτια, Παραλία Συκιάς 

Τα σμαραγδένια νερά της παραλίας Συκιά στον Πρωταρά είναι αρκετά για να σας πείσουν να περάσετε όλη τη μέρα δίπλα στο κύμα! Εμείς σας προσφέρουμε και κάτι ακόμα: διαμονή σε μία από τις ωραιότερες βίλες της περιοχής, που απέχει μόλις 50 μέτρα από την παραλία!

Εξοπλισμένη με οτιδήποτε μπορεί να εξασφαλίσει ανέμελες διακοπές και γνήσια χαλάρωση – από ιδιωτική πισίνα και πλήρως περιφραγμένο κήπο έως δορυφορική τηλεόραση και προσωπικά μπάνια – θα μπορούσε εύκολα να σας κρατήσει στην  άνετη «αγκαλιά» της καθόλη τη διάρκεια των διακοπών σας, αλλά η κοντινή παραλία είναι ακαταμάχητα γοητευτική.

ATP60

4. ATP60 – 4 Υπνοδωμάτια, Πρωταράς

Απλά φανταστείτε τον εαυτό σας να ξυπνά από το ζεστό χάδι του ήλιου και το δροσερό αεράκι της Μεσογείου, και μόλις σηκώνεστε να αντικρίζετε αυτή τη θέα.

Χρειάζεστε και άλλα επιχειρήματα;

Μάλλον όχι, αλλά επειδή στόχος μας είναι οι φετινές διακοπές να σας μείνουν αξέχαστες, σας προσφέρουμε και 4 πλήρως επιπλωμένα υπνοδωμάτια, μεγάλο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα που βλέπει στο πέλαγος και εξωτερική τραπεζαρία για φεγγαρόλουστα βραδινά γεύματα και απολαυστικά, ηλιόλουστα πρωινά.

Τίποτε άλλο;

KO1

5. KO1- 3 Υπνοδωμάτια, Πρωταράς

Η τελευταία μας επιλογή χαρίζει μια μοναδική αίσθηση… υπεροχής. Χτισμένη ψηλά, σε έναν από τους λόφους που δεσπόζουν πάνω από τον μυχό του Πρωταρά, πάλλευκη και λουσμένη στον ήλιο, είναι ένα μοναδικό αμάλγαμα άνεσης, χλιδής και ιδιωτικότητας. Ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν την απομόνωση και αποζητούν αυθεντική ξεκούραση και ξεγνοιασιά – δίχως συμβιβασμούς στις ανέσεις.

Αλήθεια, ποια από τις επιλογές μας σας… ταξίδεψε;

Κάθε μας βίλα, μετά τον γενικό καθαρισμό, απολυμαίνεται εξονυχιστικά από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού λίγες μόλις ώρες πριν την άφιξή σας! Μπορείτε να μας δώσετε σχετικές οδηγίες και να προμηθεύσουμε το σπίτι με όλα τα τρόφιμα και τις προμήθειες που θα χρειαστείτε προτού καν ανοίξετε την πόρτα. Για οτιδήποτε επιπλέον, τα προϊόντα της επιλογής σας παραδίδονται από επιλεγμένα super market στην πόρτα σας!